Ексклюзиви
понеділок, 03 грудня 2012 12:25

Більшість українців змушені економити, щоб купити зимові речі

Більшість українців змушені економити, щоб купити зимові речі
Фото: kolo.poltava.ua

Щоб придбати верхній одяг, теплі речі або зимове взуття три чверті українців чекають початку сезону знижок.

Про це свідчать результати інтерактивного опитування, проведеного виданням "Коментарі" спільно з компанією IVOX Ukraine.

За даними видання, 76% людей, які взяли участь в опитуванні, планують купівлю теплих речей на період сезонних знижок - з середини грудня до середини січня, а зробити в цей час хоча б одну покупку планують 97% респондентів.

"Розуміючи, що основна причина влаштовування розпродажів - це бажання продавців позбутися залишків товарів, які без знижок вже не будуть продаватися (так вважають 49% респондентів), значна кількість українців згодна відкласти покупку на кілька тижнів або навіть місяців, щоб придбати бажане зі значною знижкою ", - пояснює аналітик IVOX Ukraine Ольга Невінчанна.

За результатами дослідження, більше половини опитаних (51,4%) готові відстрочити купівлі техніки та електроніки для дому, 47,6% - мобільників, смартфонів і планшетів, 46,3% - несезонного взуття, 42,6% - комп'ютерів або ноутбуків, 38,6% - меблів та ін

Не намагаються економити українці тільки на дітях. Купівлю одягу або взуття для дітей відкладають в очікуванні сезонних розпродажів лише 14,5% респондентів.

В інтерактивному опитуванні взяли участь 1026 респондентів з різних регіонів України віком від 16 до 59 років, у тому числі 51% чоловіків і 49% жінок.

Зараз ви читаєте новину «Більшість українців змушені економити, щоб купити зимові речі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути