середа, 01 червня 2011 17:48

Більше мільйона копій альбому Леді Гаги продали за тиждень

Більше мільйона копій альбому Леді Гаги продали за тиждень

Новий альбом Леді Гаги "Born This Way" розійшовся накладом в 1 мільйон 108 тис. копій в перший тиждень після релізу.

Про це повідомляє авторитетний музичний журнал Billboard.

Це кращий результат продажу з 2005 року, коли альбом репера 50 Cent "The Massacre" був проданий тиражем в 1 млн 140 тис. копій.

Абсолютний рекорд належить альбому "No Strings Attached" бойз-бенду 'N Sync - 2,4 мільйона копій.

25-річній Леді Газі вдалося перевершити свій колишній кращий результат: її перший студійний альбом "The Fame" дебютував у чарті Billboard на другій позиції.

"Born This Way" став сімнадцятою платівкою, продажі якої в перший тиждень перевищили мільйон копій, з 1991 року, причому це всього п'ятий такий альбом, випущений виконавицею-жінкою.

До речі, 662 тисячі копій нового альбому Леді Гаги було продано в електронному вигляді через онлайн-магазин Amazon, причому 440 тисяч копій компанії вдалося продати за 24 і 26 травня, коли вартість платівки складала 99 центів.

Альбом Born This Way надійшов у продаж 23 травня.

Нагадаємо, нещодавно журнал Forbes опублікував щорічний список найвпливовіших знаменитостей. У топ-100 увійшли зірки музики, кіно, телебачення, моди і спорту. За підсумками року рейтинг очолила 25-річна поп-співачка Леді Гага, яка досягла верхнього рядка списку Forbes вперше в кар'єрі. У 2010 року Леді Гага займала четверте місце.

Зараз ви читаєте новину «Більше мільйона копій альбому Леді Гаги продали за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі