пʼятниця, 23 лютого 2018 16:49

Білл Гейтс зіграє у популярному серіалі

Білл Гейтс зіграє у популярному серіалі
Американський мільярдер зіграє камео. Фото: investopedia.com

Засновник компанії Microsoft та мільярдер Білл Гейтс зіграє самого себе у популярному американському телесеріалі "Теорія великого вибуху".

Епізод за його участі вийде у ефір в кінці березня 2018 року, повідомляє видання The Daily Mail.

За сюжетом серії, Гейтс відвідає фармацевтичну компанію, де працює Пенні, персонаж акторки Кейлі Куоко. Її чоловік-науковець Леонард разом з друзями Шелдоном, Говардом і Раджем дізнаються про це і роблять все можливе, щоб зустрітися з мільярдером.

Раніше зірковими гостями серіалу "Теорія великого вибуху" ставали засновник Tesla та SpaseX Ілон Маск, фізик Стівен Гокінг, співзасновник Apple Стів Возняк, виконавиця ролі принцеси Леї в "Зоряних війнах" Керрі Фішер та актор Леонард Німой, відомий за роллю доктора Спока в телесеріалі "Зоряний шлях".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри престолів" розвіяла чутки про фінал серіалу

Головні герої серіалу "Теорія великого вибуху" очолили перші сходинки рейтингу найдорожчих телеакторів за версією Forbes. Джим Парсонс, який виконує роль Шелдона Купера, третій рік поспіль очолив топ-10. Річний заробіток зірки "Теорії великого вибуху" становив $27,5 млн. Його колеги по серіалу Джонні Галекі, Саймон Хелберг та Кунал Найар посіли наступні три позиції списку.

Зараз ви читаєте новину «Білл Гейтс зіграє у популярному серіалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі