пʼятниця, 21 грудня 2018 11:35

Без Вілла Сміта, але з Тором у головній ролі - з'явився трейлер нових "Людей у чорному"

Без Вілла Сміта, але з Тором у головній ролі - з'явився трейлер нових "Людей у чорному"
Вийшов перший трейлер фільму "Люди в чорному: Інтернешнл" Фото: i.ytimg.com

3 частини культової кінострічки "Люди в чорному" зазнали шаленого успіху та примусили своїх шанувальників доволі довго чекати на продовження історії про крутих агентів. Четверта частина фільму "Люди в чорному: Інтернешнл" відкрила декілька секретів, показавши офіційний трейлер.

Офіційний трейлер до фільму "Люди в чорному: Інтернешнл" кінокомпанія Sony Pictures Entertainment опублікувала на своєму YouTube-каналі, пише "24 канал".

Нова частина про агентів, які стали ще крутішими, вразить акторським складом. Однак для шанувальників Вілла Сміта та Томмі Ла Донса, які грали агентів Джея і Кея, буде невтішна новина. Голлівудські актори не знімались у четвертому епізоді "Людей в чорному". В інтернаціональній частині з'являться нові розвідники – Ейч і Ем (Н і М), ролі яких виконуватимуть Кріс Хемсворт і Тесса Томпсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі українські прем'єри 2018-го, які варто подивитися

За сюжетом фільму, ця частина стане так званим перезапуском. Але, незважаючи на нових героїв та акторський склад, фільм не буде нехтувати попередніми епізодами. Але події розгортатимуться в іншому місці та не будуть пов'язані з трилогією Баррі Сонненфельда. До слова, режисером четвертої частини став Фелік Гері Грей.

Зимові свята стануть ідеальними, якщо провести їх разом із сім'єю у затишній атмосфері та із переглядом казкових фільмів. Gazeta.ua підібрала 10 найкращих кінострічок, які подарують святковий настрій.

Зараз ви читаєте новину «Без Вілла Сміта, але з Тором у головній ролі - з'явився трейлер нових "Людей у чорному"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі