понеділок, 04 лютого 2019 13:53

Бетмен став героєм нового мультфільму про світ конструктора Lego

Бетмен став героєм нового мультфільму про світ конструктора Lego
В український прокат вийде мультфільм "Лего. Фільм-2" Фото: pluggedin

7 лютого в український прокат вийде мультфільм "Лего. Фільм-2" про світ фігурок з конструктора Lego. Режисери - Майк Мітчелл і Тріша Гам.

За сюжетом над Бріксбургом нависла страшна загроза. Загарбники з космосу Duplo руйнують місто швидше, ніж жителі встигають його перебудовувати. Місія героїв – порятунок рідного міста. Еммет, Люсі, Бетмен та їхніх друзі прийняли виклик. Це випробування перевірить їх на мужність, креативність і майстерність навичок будівництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські футболісти стали персонажами "Сімпсонів": кумедні ілюстрації

Розробка другої частини фільму почалася ще до виходу оригіналу з прикріпленими сценаристами Джаредом Штерном і Мішель Морган і датою виходу 26 травня 2017 рік. Але стрічці довелося поступитися місцем сольному фільму про Бетмена. До роботи над сиквелом повернулися сценаристи оригінального фільму Кріс Міллер і Філ Лорд за участю Рафаеля Боб-Уоксберга. За їх словами, фільм представить більш "дивну, антіутопічную версію" ЛЕГО-світу і продовжить розвиток ідеї протистояння Фінна і його сестри. У квітні 2015 року фільм був перенесений на 18 травня 2018, а потім, в червні 2016, на 8 лютого 2019.

В оригінальній картині героїв озвучували Кріс Пратт, Елізабет Бенкс, Джона Хілл і Ченнінг Татум.

Перший фільм вийшов в 2014 році.

У Львівському прес-клубі презентували українську версію культового мультиплікаційного фільму "Згода на секс: просто як чай".

Зараз ви читаєте новину «Бетмен став героєм нового мультфільму про світ конструктора Lego». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі