субота, 03 березня 2012 16:26

Японський художник пише гуашшю сюрреалістичні картини
15

Фото: Фото з сайту bild.utalking.ne

Роботи японського художника Казукі Такамацу унікальні в своєму виконанні. Починаючи від техніки, обраних тем і закінчуючи підбором кольоровоъ гамми. Художник майстерно грає з відтінками сірого та білого кольорів, вводячи глядачів в оману.

Перше враження, яке справляють його роботи, це ефект комп'ютерної графіки. Але насправді творіння Такамацу всього лише картини.

Роботи Кацуко Такамацу намальовані гуашшю та акриловими фарбами по тканині. Художник відтворює незаслужено забутий жанр 3D-картинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві показали картини українських і російських художників на 1,3 млн доларів

Він використовує гуаш, ручним розписом створюючи монохромні об'єкти.

Разом з тим він працює в техніці "глибинної карти" (Depth Map), де кожен піксель об'єкта є відтінком сірого, пропорційний віддаленості від об'єкта, на який ми дивимося.

Поєднання цих двох методів, дає реальне відчуття сюрреалізму і дивовижної глибини його робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За палаючий парламент пропонували 325 тисяч доларів

Гуаш ідеально підходить для ілюстрації та фоторепродукцій. Її, як правило, наносять на гарячий пресований папір або гладке полотно для малювання. За допомогою гуаші можна передати більшу частину текстури, а ці поверхні дозволять створити ідеально рівну плівку фарби.

Про самого художника відомо не багато. Казукі народився в 1978 році і закінчив в Тохоку Університет мистецтва та дизайну.

Зараз ви читаєте новину «Японський художник пише гуашшю сюрреалістичні картини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі