четвер, 12 квітня 2018 15:20

Анжеліна Джолі зіграла у фільмі британської королеви

Анжеліна Джолі зіграла у фільмі британської королеви
Акторка Анжеліна Джолі на прийому у Бритнаської королеви. Фото - vogue.ua

Американська акторка, режисер Анджеліна Джолі знялася в документальному фільмі британської королеви Єлизавети II. Картина є частиною проекту зі збереження лісів - "Зелена планета королеви".
Її зняли у форматі бесіди між Єлизаветою II і екологом сером Девідом Аттенборо у садах Букінгемського палацу. Королева жартує, розповідає про свою пристрасть до природи, і про те, яку роль сади Букінгемського палацу зіграли в її дитинстві.

"Королева Єлизавета - прекрасна леді, яка дбає про людей з усього світу, - каже Анжеліна Джолі. - Її турбує майбутнє і вона хоче, щоб наші і її онуки насолоджувалися дикою природою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фільмі "Арка" оркестр зіграв під накриттям 4-го енергоблоку ЧАЕС

З 16 квітня фільм можна буде побачити на телеканалах у Великій Британії. Крім Анджеліни Джолі, у фільмі зіграв онук королеви принц Гаррі. Він член фонду захисників диких тварин від браконьєрів Endeavour.

Документальна стрічка про стосунки британського принца Гаррі з колишньою акторкою Меган Маркл вийде в прокат напередодні королівського весілля - 19 травня.
За 2 неповних доби її трейлер зібрав понад 100 тис. переглядів.

Зараз ви читаєте новину «Анжеліна Джолі зіграла у фільмі британської королеви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі