вівторок, 24 липня 2012 12:18

Янукович та Кучма попрощалися зі Ступкою

Янукович та Кучма попрощалися зі Ступкою
Фото: vgolos.com.ua

У Києві в Театрі імені І. Франка триває прощання з актором, народним артистом України Богданом Ступкою. Протягом останніх десяти років він очолював його. Біля театру зібралась черга більше, ніж у півтори тисячі людей, які хочуть попрощатися з великим актором.

Черга розтягнулася на дві сусідні вулиці. Труну митця поставили на сцені. Над нею висить великий чорно-білий портрет актора в чорній рамці, але без чорної стрічки. Люди по черзі проходять до зали, кладуть квіти, вклоняються або цілують актора і йдуть. Всі складають квіти на сцені.

Біля труни сидять найближчі родичі покійника — дружина Лариса, син Остап з дружиною Іриною і старший онук Дмитро.

За декілька хвилин до 11.00 з актором прийшли попрощатися екс-президент Леонід Кучма та олігарх і меценат Віктор Пінчук. Кучма декілька хвилин говорить з Остапом. Через 5 хвилин після них до зали заходить президент України. Віктор Янукович, приносить букет бордових троянд і кладе їх до ніг покійника. Вклоняється акторові і декілька хвилин говорить з родичами. Онука Дмитра бере за плечі.

Прощання триватиме ще годину-півтори. Потім Ступку поховають на Байковому кладовищі.

Зараз ви читаєте новину «Янукович та Кучма попрощалися зі Ступкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі