Ексклюзиви
вівторок, 24 грудня 2013 14:15

Американських кіноакадеміків розгнівив новий фільм Скорсезе "Вовк з Уолл-стріт"

Американських кіноакадеміків розгнівив новий фільм Скорсезе "Вовк з Уолл-стріт"
Кадр з фільму

Американська кіноакадемія ознайомилася з новою роботою Мартіна Скорсезе, претендентом на кілька оскарівських номінацій - біографічною стрічкою "Вовк з Уолл-стріт", в якій головну роль зіграв Леонардо Ді Капріо.

Кіноакадемія, перед тим як визначитися з усіма кандидатами, знайомиться з фільмами-претендентами. На минулих вихідних свою стрічку представив Мартін Скорсезе. Реакція комісії після закінчення огляду була неоднозначною і бурхливою. Актриса Хоуп Холідей назвала фільм "тригодинними тортурами" і "огидною нісенітницею". За словами актриси, від обговорення картини деякі з учасників огляду відмовилися, з гнівом покинувши приміщення. Якщо вірити Холідей, то один з сценаристів, ім'я якого не називається, навіть накинувся на Скорсезе і Ді Капріо, в різкій формі присоромивши їх за таку роботу.

Втім, як підсумовує актриса, більшості фільм Скорсезе сподобався. Сам творчий тандем цю новину не коментує. Представники Paramount, у свою чергу, спробували заспокоїти ситуацію, зазначивши, що нічого особливого на огляді не сталося, і мав місце лише один невеликий неприємний інцидент.

Зараз ви читаєте новину «Американських кіноакадеміків розгнівив новий фільм Скорсезе "Вовк з Уолл-стріт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі