понеділок, 25 листопада 2013 16:15

Американець створює масштабні фотоінсталяції з голих людей
15

Фото: Фото: adme.ru

Фотограф Спенсер Тунік створює масштабні інсталяції з оголених тіл. За допомогою фотографії розкриває сутність людського тіла і його місця в цьому світі. На прикладі своїх знімків він показує, що окремі люди без одягу, зібрані в натовп, трансформуються в абсолютно нові форми. Головна мета тут - створити архітектурний твір з плоті, де маса оголених людських тіл зливаються з ландшафтом або протиставляються архітектурним будівлям.

Кожна робота Спенсера передає не тільки людську красу, але і її вразливість. Тунік активно співпрацює з міжнародною громадською природоохоронною організацією "Грінпіс", створюючи інсталяції, спрямовані на привернення уваги громадськості до проблеми глобального потепління і танення льодовиків.

Голі добровольці позували американському фотографові і на величезному льодовику в Альпах біля гірського курорту Бетмеральп, і на винограднику в Бургундії біля Макона, і на велосипедах в Амстердамі, і навколо інформаційної кабіни у Великому Центральному Терміналі в Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Американець створює масштабні фотоінсталяції з голих людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі