пʼятниця, 02 квітня 2021 16:56

Alina Pash випустила альбом

Alina Pash випустила альбом
Alina Pash випустила альбом "розМова", який до цього анонсувала треком "Молитва". Фото: Youtube

Alina Pash випустила альбом "розМова".

Для запису співачка вирушила у фольклорні експедиції Гуцульщиною. Деякі пісні записували за участі священика, а трек "Вода" - у церкві, де знімали "Тіні забутих предків" Сергія Параджанова.

"Увесь 2020 рік я мандрувала Україною і намагалася віднайти наші внутрішні коди. Адже важливо бачити у своїй країні красу. Не ту, що нав'язана й показана нам тисячі разів з одного боку, а ту, яку можна досліджувати та знаходити у ній все більше граней", - каже виконавиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Інша" Кароль випустила запальний альбом

У травні планується прем'єра документального фільму "Розмова поколінь" та виставка "ДНК її сутності" на підтримку альбому.

"Триває співпраця з музикантами країни­-агресора. У січні співачка Аліна Паш із російськими виконавцями взяла участь у записі альбому-триб'юту до 130-ліття Осипа Мандельштама, - каже музичний критик Олексій Бондаренко в інтерв'ю журналу "Країна". – Я не розумію, що їй це дало. Або кавер на Богдана Титомира у вересні торік. Чи сказала вона якесь нове слово в жанрі? Ні. Чи отримала хейт від українців? Так. Чи дасть це їй змогу виступати в Росії? Ні. Чи стала популярніша? Навряд. Непослідовність – проблема вітчизняного шоубізнесу. В умовах війни не підтримую співпрацю з Росією. Як і приїзд їхніх музикантів в Україну".

Зараз ви читаєте новину «Alina Pash випустила альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі