середа, 30 січня 2013 14:26

Ален Делон приїде до Києва навесні

Ален Делон приїде до Києва навесні
Фото: obozrevatel.com

З першого по восьме лютого мав би розпочатися всеукраїнський тур французького актора Алена Делона. Однак представники зірки скасували його з технічних причин. Про це в коментарі Gazeta.ua розповіли в компанії, яка мала б організувати гастролі зірки в Україні.

"Будемо планувати тур на початок весни. Сподіваємось, до цього часу всі технічні несправності ліквідують. Людям, які купили квитки, гроші повертаємо і заносимо в список гостей. Наступного разу, коли актор буде їхати до України, будемо обдзвонювати їх і запрошувати на творчий вечір", - зауважили в компанії "ARTTREND".

Зустріч мала пройти в рамках зіркових зустрічей клубу Faberge stars clube. Ален Делон повинен був стати першим гостем клубу. У рамках турне також планував побувати в Дніпропетровську, Донецьку, Житомирі, Одесі, Львові та Чернігові. Хотів говорити про свій творчий шлях і про жінок в його житті, як вони впливали на його успіх. Обіцяв відповідати на запитання та роздавати автографи.

Квитки на VIP-зустрічі коштували 1700 грн, а на творчий вечір - 50-70. Цього року Алену Делону виповнюється 78.

Зараз ви читаєте новину «Ален Делон приїде до Києва навесні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі