четвер, 12 січня 2012 21:13

Акунін зізнався, що видає книги ще під двома псевдонімами

Акунін зізнався, що видає книги ще під двома псевдонімами

Автор "Фандоріна" та багатьох інших популярних книг, російський письменник Борис Акунін зізнався, що протягом останніх чотирьох років писав ще під двома псевдонімами - Анни Борисової та Анатолія Брусникіна.

Про це письменник розповів у своєму ЖЖ: мовляв, йому в якийсь момент захотілося "писати белетристику якось по-іншому", "не по-акунінських", передає Сегодня.

За словами видання, оскільки читач вже чекав від Бориса Акуніна певного жанру, для своїх нових творів, не схожих на попередні, письменник вирішив придумати і нових авторів. Тільки під ніком Борисової Акунін написав три твори: "Там", "Креативщик" і "Vremena goda".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні незаконно друкували новий роман Бориса Акуніна

Про книги вигаданого Брусникина Акунін пообіцяв розповісти у своїх наступних постах, уточнивши, що "там зовсім інша історія".

Нагадаємо, слідчий комітет Росії почав перевірку роману "Весь світ театр" письменника Бориса Акуніна на предмет наявності в ньому ознак екстремізму.

Як відомо, Григорій Чхартішвілі з 1998 року випустив під псевдонімом Борис Акунін більше двох десятків художніх творів. Найбільшу популярність серед читачів отримала серія детективних романів про пригоди Ераста Фандоріна. Дії романів розгортаються в кінці XIX - початку XX століття. Остання книга з серії про Фандоріна, "Весь світ театр", вийшла в 2009 році.

Зараз ви читаєте новину «Акунін зізнався, що видає книги ще під двома псевдонімами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі