понеділок, 06 листопада 2017 13:19

Актрису з української стрічки нагородили в Марокко

Автор: facebook
 

Виконавиця головної ролі у фільмі Марини Степанської "Стрімголов" Дар'я Плахтій отримала Приз в Марокко.На фестивалі авторського кіно акторку нагородили за найкращу жіночу роль.
"Малишка Даша Плахтій, я тебе вітаю!
Щойно ми отримали Приз за кращу жіночу роль на фестивалі авторського кіно в Марокко Festival International du cinema d'Auteur Rabat!
На цьому фестивалі всього кілька відзнак - Журі, Критики, Глядачів і два призи для акторів. Так що все, ти тепер офіційно європейська зірка", - написала режисер фільму на своїй сторінці у Facebook.


22-й Festival International du cinema d'Auteur Rabat, метою якого є поширення авторського кіно, тривав у столиці Марокко – Рабаті - з 27 жовтня до 4 листопада.

Картина "Стрімголов" - повнометражний режисерський дебют Марини Степанської. Стала учасником Карловарського і Стокгольмського кінофестивалів, ОМКФ та Camerimage. Стрічка створена за підтримки Держкіно України.
У широкий кінотеатральний прокат "Стрімголов" вийде вже 9 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тенденції українського кіно 2017 року

"За останні кілька років усе дуже змінилося. До Майдану в Україні був запит на героя. І зараз їх багато з'явилось. А разом із цим – певний тиск щодо бажаної поведінки чоловіка. Водночас не бачу у своїх друзів бажання такої героїчної поведінки. Але це нормальна людська природа – мати приватне життя, а не робити подвиги. Тому зробила таке протиставлення. Це – фільм про негероїв у героїчний час", – розказала про фільм "Стрімголов" режесер Марина Степанська.

Зараз ви читаєте новину «Актрису з української стрічки нагородили в Марокко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі