понеділок, 14 грудня 2020 12:37

Українська акторка знялася топлес в серіалі

Акторка Таїсія-Оксана Щурук позувала топлес в одній з серій серіалу.

У серіалі "Перші ластівки. Zалежні", який показує "Новий канал", Щурук зіграла популярну блогерку Альбіну Хаткіпер. Рожеве волосся, яскраві вбрання, довгі нігті - на цьому сміливі експерименти не закінчилися.

"Альбіна – вебкам-модель (дівчина, яка спілкується з клієнтами у відеочатах за гроші, – Gazeta.ua). Тож за сюжетом я мала роздягнутися. Для мене відверті сцени – не проблема, адже це лише частина роботи. До того ж на зйомках все було лояльно: соски заклеєні, все культурно. Нахабного оголення в кадрі не буде", - розповідає акторка.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Акторка знялася топлес
Акторка знялася топлес

Кадри з роздяганням – не просто ефектна картинка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепер їх впізнають на вулицях. Актори, які стали відомими після "Перших ластівок"

"Момент з оголенням – дуже крутий хід. Альбіна роздягає себе, але водночас вона себе й ховає. Це – одна з її масок. Їй треба роздягнутися, щоб відчути любов, якої їй не вистачає у стосунках і сім'ї. Щоб подивитися на себе очима людей, які бачать її оголеною. Це важлива тема – не просто зняла ліфчик, тут є сенс", - додала Щурук.

На Youtube-каналі презентували заставку серіалу "Перші ластівки. Zалежні". У героїв серіалу існують 2 сторони – темна і світла. У кожного є свої мрії, і на противагу їм – руйнівні залежності. Саме цю ідею втілили в заставці серіалу, який йде на "Новому каналі".

Зараз ви читаєте новину «Українська акторка знялася топлес в серіалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі