понеділок, 08 квітня 2013 15:44

Актори фільмів "Аватар 2" та "Аватар 3" будуть грати в резервуарі з водою

Актори фільмів "Аватар 2" та "Аватар 3" будуть грати в резервуарі з водою
Кадр з фільму "Аватар". Фото: kinopoisk.ru

На Технологічному саміті з питань кіно NAB-2013 продюсер Джон Ландау повідомив, що вони з режисером Джеймсом Кемероном як і раніше мають намір знімати акторів "Аватара 2" і "Аватара 3" під водою і продовжують пошуки відповідного обладнання для підводних зйомок в техніці motion capture ( "захоплення руху").

Ландау, чиї слова наводить Deadline, розповів наступне: "Ми збираємося скористатися новітніми розробками, щоб зробити ці фільми ще більш емоційними, хвилюючими і повністю розкрити образи двох головних героїв. Звичайно, підводний світ можна створити за допомогою комп'ютерної графіки, але імітувати почуття перебування під водою не можна. Тому актори гратимуть в спеціальному резервуарі".

У пошуках натхнення для нових "Аватарів", дія яких буде частково відбуватися під водою, Джеймс Кемерон сам занурився у Маріанську западину і зняв свою подорож до найглибшої точки світового океану на 3D-камеру. А ще на початку 2012 року виконавець однієї з головних ролей Сем Уортінгтон дав каналу MTV інтерв'ю, в якому поділився своїм страхом перед підводними зйомками і зізнався, що Кемерон вже відправив його освоювати акваланг.

"Аватар" 2009-го року - науково-фантастичний фільм, що відкрив собою еру 3D, як і раніше займає першу сходинку в списку найкасовіших фільмів всіх часів: він зібрав у світовому прокаті близько $ 2,7 млрд. Вихід сиквела, який розповість про нові пригоди жителів Пандори, намічений на 2015 рік. За словами Джона Ландау, не виключено, що він буде зніматися в технології "48 кадрів на секунду", вперше випробуваної Пітером Джексоном у фільмі "Хоббіт: Несподівана подорож".

Зараз ви читаєте новину «Актори фільмів "Аватар 2" та "Аватар 3" будуть грати в резервуарі з водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі