четвер, 20 червня 2013 09:21

Актор Рассел Кроу зніме свій перший фільм - історію про криваву битву

Актор Рассел Кроу зніме свій перший фільм - історію про криваву битву
Кадр з фільму "Людина зі сталі"

Рассел Кроу вперше спробує свої сили в режисурі. Актор планує зняти повнометражний фільм - історичну драму "Шукач води" (Water Diviner).
Головний герой після закінчення Першої світової війни приїжджає з рідної Австралії до Туреччини, щоб знайти своїх синів, зниклих в 1915 році під час битви при Галліполі - одній з найкривавіших битв Першої світової.

На офіційному сайті проекту фільм описується як "історія пошуку надії в положенні, яке здавалося безвихідним". Зйомки картини повинні стартувати в цьому році. При створенні сценарію фільму використовувалася військова література, щоденники і листи солдатів.

З 20 червня Рассела Кроу можна побачити в блокбастері "Людина зі сталі", в якому він зіграв батька Супермена з планети Криптон. У березні 2014 року в фільмі Даррена Аронофскі ("Чорний лебідь") він з'явиться в ролі біблійного праведника Ноя, на якого було покладено місію з порятунку людей від Всесвітнього потопу.

Зараз ви читаєте новину «Актор Рассел Кроу зніме свій перший фільм - історію про криваву битву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі