вівторок, 07 листопада 2017 15:25

Активісти дали "добро": підтвердили концерти російського репера в Україні

Активісти дали "добро": підтвердили концерти російського репера в Україні
Дозвіл провести концерт питали в активістів. Фото - live.karabas.com

Організатори концертів російського репера Noize MC в Україні заявили, що виступ співака у Львові має пройти без ексцесів.
"Ми звернулися до львівських активістів, які зірвали концерт Сергія Бабкіна у місті. Вони дали нам "добро", сказав Ігор Бежевець, представник компанії "Квартал-Концерт", що організовує виступи артиста у Харкові, Львові та Києві.
"Продажі йдуть добре, концерти будуть, — розповів Ігор Бежевець. – Настільки добре, що у Львові нам довелося взяти більший майданчик. Тож замість клубу Malevich виступ Noize MC відбудеться у клубі !FESTrepublic".

Раніше анонсували незапланований концерт у Краматорську на Донеччині, який мав відбутись 16 грудня. У четвер 2 листопада його скасували.
На офіційній сторінці заходу в Facebook йдеться про те, що це відбулося "з не залежних від організаторів та артиста причин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому кліпі "ДахаБраха" пірнали в море у шапках

Графік української частини туру Noize MC: 13.12 – Львів, 14.12 – Київ, 15.12 – Харків.

Після участі Noize MC у музичному фестивалі у Львові у серпні 2014, де Іван Алексєєв у подарунок отримав український прапор, 60% концертів зірки скасували під тиском влади Росії. Такі дії влади спровокували обурення серед молоді: як політично активних, так і тих, хто раніше не цікавився політикою. Деякі порівнюють Noize MC з Андрієм Макаревичем, заявляючи, що він також став мішенню Кремля.

Зараз ви читаєте новину «Активісти дали "добро": підтвердили концерти російського репера в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі