понеділок, 23 жовтня 2017 18:07

У новому кліпі "ДахаБраха" пірнали в море у шапках

У новому кліпі "ДахаБраха" пірнали в море у шапках
У новому кліпі "Дахабраха" пірнали в море. Фото -/live.karabas.com

Український етно-хаос-гурт "ДахаБраха" презентував кліп на пісню "Монах" ("Monk"). Пісня - увійшла до п`ятого альбому гурту - що має назву "Шлях" і вийшов у минулому році. Режисером відео став український кліпмейкер Віктор Придувалов.

Знімали в Києві на Пейзажній алеї, на Харківському масиві, Троєщині та велотреку. Морські пейзажі - в селі Санжейка (Одеська обл.). У заключній сцені музиканти "Даха Браха" просто в сценічних костюмах занурюються під воду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський репер проведе незаплановний концерт на Донбасі

"Епопея зі зйомками кліпу тривала півтора роки. Я прийшов на концерт "ДахаБраха" у КПІ тільки для того, щоб обрати трек для відео. Обрав "Монаха". Зустрів там Юру Хусточку, який зводив альбом "Шлях", і з`ясував, що це його улюблена пісня. Ось так два басиста зійшлися в думках. Нарешті зустрілися влітку і все зняли", - каже Віктор Придувалов.

Дівчата з гурту "Даха-Браха" одягають під час концертів високі чорні шапки, які стали фірмовим знаком групи.

Розповідають, що їх придумала дружина їхнього режисера Владислава Троїцького Тетяна Василенко.

"Важко було зробити, щоб шапки стояли, і були легкі. Ми думали-гадали, як його. І картон пробували. Дуже незручно було, - додає Ірина Коваленко. - Тепер ми до шапок звикли. Це в нам такий зв'язок з космосом, антени такі. Таких жіночих шапок немає ж в жодній фольклорній традиції".

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі "ДахаБраха" пірнали в море у шапках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі