вівторок, 02 квітня 2013 14:44

Які книжки треба читати, якщо у вас депресія

Які книжки треба читати, якщо у вас депресія
Фото: denverpost.com

Телеведуча Ольга Герасим'юк порадила, які книжки читати, якщо вас охопила депресія, або зневірились у собі.

"Якби у вас була депресія через невдачі, які, ви думаєте, вас спіткали, через самотність, власну нібито недолугість, треба взяти "Біографію випадкового чуда" Тані Малярчук: вона дає людині розуміння того, що як її хтось не пригріє в таку мить, то вона сама може пригріти подібного собі й у такий спосіб стати важливою, любленою, прекрасною, хоч і з виду божевільною особою. Але вас залишить депресія - доброта її розчиняє", - зазначила вона.

У подорож радить взяти Андрія Куркова "Львівська гастроль Джимі Гендрікса".

"Можна поїхати до Львова, читати й бродити тими місцями, де відбувається вся та чудасія - і отримати посвячення в товариство тих, хто знає щось більше, ніж звичайні земні люди. Якби вам хотілося поплакати й зізнатися собі в декількох важливих про себе істин, треба взяти Ярослава Мельника "Телефонуй мені, говори зі мною". А коли хочеться перед сном просто покопирсатися в хорошому психологічному детективному тексті, просто звільнити голову, але без ризику забити натомість сміттям - можна взяти Елізабет Джордж, американську Агату Крісті нинішнього століття, будь-що - "Великое избавление", "Прах к праху", "Школу ужасов", - розповіла Герасим'юк.

Які книги вважають лікувальними телеведуча Соломія Вітвіцька, письменник Антон Санченко та редактор порталу "Буквоїд" Сергій Руденко можна прочитати у журналі Країна за 4 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Які книжки треба читати, якщо у вас депресія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі