четвер, 28 березня 2013 16:08

Продажі нового роману Пелевіна почалися опівночі в московських книгарнях

Автор: Фото: Видавництво "Ексмо"
 

Новий роман Пелевіна "Бетман Аполло" почали продавати опівночі в московських книжкових магазинах на Тверській і на Воздвиженці, повідомили у видавництві "Ексмо". Кілька сотень екземплярів нової книги Пєлєвіна було продано за перші 12 годин зі старту продажів.

Це вже не перший випадок, коли книга Пелевіна з'являється на прилавках вночі - в 2008 році його збірка "П5" вийшов у продаж рівно опівночі 5 жовтня, що створило черги в нечисленних магазинах, відкритих в таку пізню годину.

Пєлєвіна називають головним містифікатором сучасної літератури. Письменник з самого початку своєї творчої кар'єри практично не спілкується зі ЗМІ і не зустрічається з прихильниками, а поява кожної його нової книги завжди оповите таємничим флером.

Ось і зараз у видавництві важко дати хоч якісь відповіді на численні питання, пов'язані з новим романом. Однак зазначають, що "Бетман Аполло" Пелевіна задовго до виходу з друкарні викликав ажіотаж серед шанувальників творчості письменника, а за результатами даних передпродаж, книга вже займає топові рядки рейтингів.

"ЗМІ і соціальні мережі рясніють дебатами з приводу змісту нового роману головного літературного містифікатора нашого часу. Про що насправді Пєлєвін написав свій новий роман? Зовсім скоро цікавість читачів буде задоволено", - лише заспокоюють в "Ексмо".

Твори Пелевіна перекладені на всі основні світові мови, включаючи японську і китайську. П'єси за мотивами його книг йдуть у театрах Москви, Лондона і Парижа. У 2011 році в прокат вийшов фільм "Generation П" за знаменитим романом письменника.

Зараз ви читаєте новину «Продажі нового роману Пелевіна почалися опівночі в московських книгарнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі