понеділок, 27 травня 2013 12:51

Абстрактні вітрильники - художниця Ольга Конощук експериментує з морською темою
9

У галереї "Мистецька збірка" триває виставка української художниці Ольги Конощук.

Серію представлених картин назвали символічно - "Під парусом".

Зрештою роботи присвячені мандрівникам, авантюрному відчуттю пригод. Кольори полотен - пастельні, повітряні, пісчані, світлі і надзвичайно свіжі - від блакитного до насиченого теракотового. Стиль межує з абстракцією, адже контури та лінії чіткі, а образи легкі.

Художниця Ольга Конощук працює з абстрактним та фігуративним живописом. Парус у її роботах символізує і підкорення стихій, і можливість побачити своє життя під новим, свіжим кутом. Загалом, це власні емоційні враження художниці від подорожей. Її паруси або пливують в океані, або пришвартовані до берега, або ж маневрують між собі подібними кораблями.

Зараз Ольга Конощук живе і працює в Україні та Австралії. З 16 років Ольга учасниця престижних українських та міжнародних виставок сучасного мистецтва. Роботи Ольги виставлялися на персональних і групових виставках в Європі, Австралії, США, Великобританії.

Виставка триває до 23 червня. Галерея знаходиться по вулиці Терещенківській, 13. Працює до 18:00 (понеділок та вівторок вихідні). Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «Абстрактні вітрильники - художниця Ольга Конощук експериментує з морською темою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі