пʼятниця, 18 січня 2019 16:58

"Я проти демократизму" - "ЦеШо" представили пісню до Євробачення-2019

"Я проти демократизму" - "ЦеШо" представили пісню до Євробачення-2019
Гурт "ЦеШо" виступить у нацвідборі до Євробачення-2019. Фото: Facebook

Театрально-музичний гурт "ЦеШо" презентував англомовну пісню для нацвідбору до Євробачення-2019. Група назвала новинку "Ненависть".

"Я ненавиджу тебе. Ти ненавидиш мене", - співають дівчата. - "Я проти радикалізму, пацифізму, мілітаризму, націоналізму, патриотизму, демократії, сексизму. Я проти всього. Допоможіть мені, будь ласка".

"Ми всі актори, граємо в театрі, - каже вокалістка гурту Марічка Штирбулова. - Для нас музика — насамперед, маленька п'єса зі своєю драматургією, яка закликає до роздумів. Важливо брати до уваги контекст, у якому ми живемо, соціум і його нагальні проблеми. Ми завжди граємо наживо. Вперше будемо грати під мінус і тільки співати наживо. Швидше за все, у номері на Національному відборі ми будемо використовувати ляльок, як і в інших виступах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили учасників національного відбору Євробачення

Гурт "ЦеШо" братиме участь у національному відборі до Євробачення-2019. 4 учасниць співають, грають на акордеоні, віолончелі, гармоніці та контрабасі. П'ятий — Ігор Мітальніков, грає на ударних. Усі є акторами київського театру "Пральня".
Півфінали Нацвідбору відбудуться 9 і 16 лютого у київському Палаці культури КПІ. Фінал — 23 лютого.

Зараз ви читаєте новину «"Я проти демократизму" - "ЦеШо" представили пісню до Євробачення-2019». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі