Ексклюзиви
четвер, 07 жовтня 2021 14:00

"Я, "Побєда" і Берлін": презентували тизер-трейлер фільму про Кузьму

"Я, "Побєда" і Берлін": презентували тизер-трейлер фільму про Кузьму
Випустили тизер-трейлер фільму про Кузьму Скрябіна. Фото: instagram.com/yapobedaiberlinmovie

Продакшн-компанія Star Media випустила перший тизер-трейлер стрічки "Я, "Побєда" і Берлін". Фільм знятий за мотивами однойменної автобіографії музиканта Кузьми Скрябіна.

У фільмі покажуть не лише історію співака, а й кавери його відомих пісень від зірок. За сюжетом кінокартини, за три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма разом з другом Бардом вирушає до Берліну на старій "Побєді". Їм сказали, що там є колекціонер, який готовий обміняти авто на новий мерседес. Так він збирається вразити кохану Барбару. Проте подорож із дикими пригодами кардинально змінює юнака.

Прем'єра комедії запланована на весну 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дім дракона": випустили тизер приквела "Гри престолів"

"Команда стрічки працює над вражаючою промо-кампанією "Я, "Побєда" і Берлін" з вірою, що вона зазвучить так само гучно та яскраво, як і творчий доробок культового Андрія Кузьменка", - зауважила керівниця компанії Film.UA Distribution Надія Коротушка.

17 серпня торік, у день народження музиканта Андрія Кузьменка, у Львові стартували зйомки стрічки за мотивами його однойменної автобіографічної повісті. Шість років тому лідер гурту "Скрябін" загинув в автокатастрофі.

28-річний Іван Бліндар зіграв Кузьменка у фільмі "Я, "Побєда" і Берлін".

Зараз ви читаєте новину «"Я, "Побєда" і Берлін": презентували тизер-трейлер фільму про Кузьму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі