вівторок, 31 липня 2018 12:32

"9 млн грн із податків на тупе та понуре кіно" - скандал у мережі

"9 млн грн із податків на тупе та понуре кіно" - скандал у мережі
У Facebook скандал через українську кінострічку "Брама". Фото із мережі

Після виходу в прокат нового українського фільму "Брама" у мережі розгорівся скандал. Глядачі неоднозначно сприйняли кінострічку: комусь вона сподобалась, а хтось не зрозумів її.

Ірма Вітовська, актриса, яка зіграла у фільмі головну роль, зізналась, що її так ще не цькували, передає РБК -Україна:

"Так мене ще не цькували..."Брама", здається, мене направить у добровільну ізоляцію. Бажаю всім щастя, особливо жінкам. Бажаю класних робіт колегам! Бажаю не забувати, що ми всі в одному човні гребемо в одному напрямку. І назва йому - Україна, де будуть жити мої діти! Вибачте мене всі, кому я є кісткою за те, що існую", - написала вона у Facebook.

Пост актриси викликав у мережі викликав бурхливу реакцію коритсувачів:

"А ось вам знову 9 млн гривень платників податків на тупе, понуро, вульгарне поетичне українське кіно "Брама". Якщо я не помиляюся, все це хворобливе марення закликає нас ще більше любити нашу рідну землю, її звичаї, традиції та силу духу українців" - написала у фейсбуці літературний критик Тетяна Трофименко, яка зайняла протилежну позицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Країна без кінематографа — це стидно"

"Це і є діагноз нашому оточенню. Ну не зайшло кіно, трапляється. Зрештою, всім подобаються одні луидоры. Я зустрічав дуже розумних, освічених людей, які сміялися приблизно в тому ж ключі з Тарковського, Сокурова, Антоніоні, Лінча, Ґриневея, фон Трієра тощо. Схожий ідіотський пафос у Толстого, коли він розбирає п'єси Шекспіра. Тому не буду відзначати автора замітки, яка не залишає каменя на камені від крутезної, на мій недосконалий смак, стрічки "Брама", - залишив відгук телеведучий Юрій Макаров.

"Вибісили мене герої "Брами". Протягом 2 годин 5 ідіотів роблять купу дурних вчинків. У середині фільму виникло дике бажання забратися в екран і зробити все замість них", - написав кінокритик Антон Філатов.

Раніше розповіли, як знімали фільм "Брама" режисера Володимира Тихого. Стрічку зняли за п'єсою львівського драматурга Павла Ар'є "На початку і наприкінці часів".

Зараз ви читаєте новину «"9 млн грн із податків на тупе та понуре кіно" - скандал у мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі