Ексклюзиви
пʼятниця, 07 квітня 2017 11:25

7 речей, які треба знати про фестиваль "Де кіно"

У Києві вдруге пройде кінофестиваль короткого метру "Де кіно". Генеральний директор телеканала "1+1" Олександр Ткаченко і співзасновник FILM.UA Group Сергій Созановський розповіли, що чекає учасників і відвідувачів фестивалю "Де кіно" 2017-го.

1. Фестиваль пройде на кіностудії FILM.UA загальною площею 3 га, що на Троєщині. У студійному комплексі - сім павільйонів. Кіностудія володіє колекцією раритетних ретроавтомобілів, базою різноманітного ігрового й постановчого реквізіту. На території кіностудії встановили макет військового літака Ту-2 натурального розміру, який залучали у зйомках серіалу "Балада про бомбера".

Автор: film.ua
  Схема FILM.UA Studio
Схема FILM.UA Studio
2. Організатори планують зібрати близько 15 тис. гостей за два дні. Минулого року захід відвідали 7 тис. глядачів.
3. Задіх пройде 22 і 23 вересня. Вхід безкоштовний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Каннському кінофестивалі зірок позбавлять селфі

4. Фестиваль матиме 5 номінацій: "фільм на мобільний телефон", "вебізод", "драма", "комедія" і "жахи". Всі фільми тривалістю до 7 хв. Прийом конкурсних робіт розпочнуть 18 квітня, триватиме до 17 липня.
5. У кожній з п'яти номінацій буде по три члени журі, які є ключовими експертами галузі і спеціалізуються в своєму напрямку. З детальним складом журі, можна ознайомитися на сайті фестивалю.
6. Призовий фонд конкурсу - 125 тис. грн. Володар гран-прі отримає 50 тис. грн, переможці в номінаціях - по 15 тис. грн.
7. За два дні фестивалю пройдуть майстер-класи, воркшопи, лекції, концерти. В основній програмі представлять конкурсні роботи. В рамках заходу його організатори влаштують квест тривалістю в півроку.
Із 17 по 28 травня на Лазурному узбережжі Франції відбудеться 70-й Каннський кінофестиваль. Організатори оприлюднили офіційний постер заходу.
Зараз ви читаєте новину «7 речей, які треба знати про фестиваль "Де кіно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі