субота, 29 липня 2017 21:45

7 іноземних гостей, що приїдуть на "Форум видавців"
7

Організатори "Форуму видавців" у Львові назвали імена семи закордонних гостей цьогорічного фестивалю.

Ян Вагнер

Німецький поет , який вивчав англістику та американські студії. Його збірки віршів перекладені багатьма мовами світу. Однією з найвідоміших є антологія "Лірика сьогодення. 74 голоси", опублікована 2003 року.

Автор: ЛітАкцент
  Німецький поет Ян Вагнер
Німецький поет Ян Вагнер

Пітер Фоґдаль

Данський драматург, який пише романи, визнані у всій Європі. Його книга "Царська карлиця" спричинила фурор серед читачів.

Автор: Twitter
  Данський драматург Пітер Фоґдаль
Данський драматург Пітер Фоґдаль

Вітольд Шабловський

Польський журналіст із дипломом політолога, який стажувався в Туреччині. Більшість його репортажів присвячені турецькому питанню. Єдиний польський журналіст, який спромігся взяти інтерв'ю у терориста Мехмета Алі Агджи. Його книга "Вбивця з міста абрикосів" була визнана найкращою публікацією про інші релігії та культури.

Автор: Mediasapiens
  Польський журналіст Вітольд Шабловський
Польський журналіст Вітольд Шабловський
Генрі Марш

Британський нейрохірург Генрі Марш став відомим завдяки мемуарам "Історії про життя, смерть та нейрохірургію"
Автор: Збруч
  Британський нейрохірург Генрі Марш
Британський нейрохірург Генрі Марш

Філіп Сендс

Британський юрист-міжнародник із львівським корінням, який, вшановуючи пам'ять своєї родини, вже вкотре відвідує Львів із лекціями з міжнародного права. Він написав книгу "Східно-західна вулиця: витоки геноциду та злочинів проти людяності". Це роман про маловідомих львівських юристів, які стали біля витоків сучасної системи міжнародного права. У планах письменника – презентація фільму "Моя нацистська спадщина".

Автор: Каменяр
  Британський юрист Філіп Сендс
Британський юрист Філіп Сендс

Алісія Ніколь Гарріс

Поетеса-перформер з Атланти, США об'їздила всю Америку, Європу й Азію, підкоривши світ своєю поезією. А ще вона може похвалитися кандидатським ступенем з лінгвістики. Назва найпопулярнішої збірки віршів Алісії Гарріс How Much We Must Have Looked Like Stars to Stars.

Автор: Форум видавців
  Поетеса Алісія Ніколь Гарріс
Поетеса Алісія Ніколь Гарріс

Психолог Каталін Доріан Флореску

Психолог, славу якому принесла літературна діяльність. Уже перший роман "Час чудес" був удостоєний одразу кількох престижних премій. Після цього Флореску повністю змінила свою діяльність, покинула кар'єру психолога та занурилась у письменництво. Найвідоміший її роман "Якоб вирішує любити". Головний герой проходить десятки випробувань у пошуках щастя. І навіть коли рідні зраджують його, все, що залишається, – це надія на краще.

Автор: ТСН
  Психолог Каталін Доріан Флореску
Психолог Каталін Доріан Флореску

З 13 по 17 вересня у львівському Палаці Мистецтв та у понад 40 локаціях міста пройде 24-й "Форум видавців у Львові". Всього за 5 днів фестивалю відвідувачі зможуть долучитися до більш ніж 1000 культурних та освітніх заходів.

Зараз ви читаєте новину «7 іноземних гостей, що приїдуть на "Форум видавців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі