Ексклюзиви
четвер, 02 січня 2020 18:30

10 серіалів від Netflix, які з'являться цього року

10 серіалів від Netflix, які з'являться цього року
Які серіали вийдуть цього року. Фото: Money

Опублікували 10 серіалів від Netflix, які заплановані на 2020 рік.

"Статеве виховання" (2-й сезон)

У першому сезоні Отіс і Мейв заснували в середній школі клініку з сексуальними консультаціями. У другому сезоні Отіс разом зі своєю дівчиною Олою будуть досліджувати власні сексуальні бажання і шукати підхід до дружби з Мейв, повідомляє ZN.ua.

"Рагнарок"

Цей норвезький серіал, присвячений екології та норвезькій міфології. Розповідає історію дорослішання сучасних школярів крізь призму скандинавських міфів.

"Примари"

У серіалі йдеться про п'ятьох дітей. Вони дізналися, що щось викликало до життя мертвих і ці привиди хочуть помститися за помилки минулого.

Next in Fashion

18 дизайнерів повинні будуть пройти 10 випробувань для того, щоб створити "нову велику річ". Переможець отримає $250 тис. і шанс представити свою колекцію на Net-a-Porter.

"Всім хлопцям, яких я любила раніше: P.S. Я все ще люблю тебе"

Продовження серіалу "Всім хлопцям, яких я любила раніше". Розповідає про те, як листи 16-річної Лари Джин Колві викрали та відправили адресатам. Одним із них був Пітер Кавінськи. Другий сезон розповість про стосунки пари та історію, яка почалася після того, як ще один любовний лист Лари увійшов у гру.

"Ребекка"

Перезапуск фільму Альфреда Хічкока 1940 року. Головні ролі отримали Армі Хаммер, Енн Дауд, Крістін Скотт Томас і Лілі Джеймс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найпопулярніші фільми й серіали року

"Матрьошка"

У першому сезоні Надя Вулвокова застрягла у часовій петлі на свій 36-й день народження і знову, і знову вмирала. Інформації про другий сезон не розкривають.

"Едді"

Серіал від режисера "Ла-Ла Ленду" Демієна Шазелла. Відомий у Нью-Йорку піаніст їде в Париж. Там стає власником джазового клубу і продовжує роман зі своєю солісткою. Після приїзду 15-річної доньки він змушений протистояти тому, що змусило його залишити Нью-Йорк.

"Проклята"

Шоу зняте за однойменним графічним романом Френка Міллера. Головну роль зіграє зірка "13 причин чому" Кетрін Ленгфорд. Стрічка буде переосмисленням легенди про короля Артура.

Selena:The Series

Серіал про мексиканську поп-співачку Селену Кінтанілья-Перес, яка стала популярною 1990 року. 1995-го її вбила менеджерка власного фан-клубу Йоланда Солдівар. Серіал складатиметься з двох частин, перша з яких розповість про шлях Селени до слави.

Із появою стрімінгових сервісів серіали стали популярніші, ніж кінофільми. Історію серіали передають максимально детально, характери та мотивація головних героїв зрозуміліші, всесвіт, у якому тривають події, детальніше пропрацьовують. Та все ж досі прийнято ділити серіали за аудиторією. На чоловічі та жіночі.

Зараз ви читаєте новину «10 серіалів від Netflix, які з'являться цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі