пʼятниця, 30 березня 2012 19:19

" ГОГОЛЬFEST відбудеться тоді, коли побачу затверджені плани фінансування" - Троїцький

" ГОГОЛЬFEST відбудеться тоді, коли побачу затверджені плани фінансування" - Троїцький
Влад Троїцький. Фото з сайту tisk.org.ua

Проведення Міжнародного мультимедійного фестивалю сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST перенесли з вересня цього року на травень 2013-го.

"Ми разом з міською владою оцінили ситуацію і вирішили перенести фестиваль. - каже директор ГОГОЛЬFESTу Влад Троїцький. - Підготовка відбувалася у пожежному режимі. Ми увесь час на гастролях. Виникли певні труднощі зі спонсорами та з місцем проведення - експоцентром "ВДНГ". Щоб провести там фестиваль, треба було укласти договір, узгодити з державним управлінням справами. Якщо орендувати територію на комерційній основі, буде дуже дорого. ВДНГ — красиве, масштабне і забуте місце. Напроти гуртожиток університету, поряд станція метро. З одного боку зручно, з іншого — маємо традицію відкривати нові місця. Так ми відкрили "Мистецький Арсенал", потім територію студії Довженка. ВДНГ, як місце, вплине на стилістику і програму фестивалю. Точно заявляти, що ГОГОЛЬFEST відбудеться, буду тільки тоді, коли побачу затверджені плани на фінансування, договір експоцентром. КМДА обіцяли допомогти. Якщо не складеться, значить не доля".

25 січня 2012-го КМДА видала розпорядження про проведення фестивалю ГОГОЛЬFEST цьогоріч з фінансуванням у 5 мільйонів 100 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «" ГОГОЛЬFEST відбудеться тоді, коли побачу затверджені плани фінансування" - Троїцький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі