Ексклюзиви
четвер, 30 червня 2011 10:53

В останній "Місії нездійсненній" терористи підривають Кремль
9

В інтернеті з'явився трейлер до фільму "Місія: нездійсненна 4 - Таємний протокол", вже в перших кадрах якого терористи підривають московський Кремль. Потім виявляється, що "погані хлопці" планують розв'язати атомну війну і погубити все живе. Врятувати ситуацію можуть тільки суперагенти на чолі з Ітаном Хантом (Том Круз).

Дія картини розгортатиметься в декількох країнах, в тому числі в Арабських Еміратах: Том Круз особисто виконує небезпечні трюки на верхівці найвищої будівлі в світі, хмарочоса "Бурдж Халіфа", пробігшись по його фасаду на висоті 828 метрів.

"Я хочу, щоб глядачеві було цікаво дивитися фільм, - розповідав тоді відомий актор. - Мені подобається, коли камера направлена просто на мене, і при цьому глядач може бачити все панорамно. Складні у виконанні трюки доставляють мені величезне задоволення".

Крім нього, у фільмі знімаються Джеремі Реннер, Саймон Пегг і Володимир Машков в ролі російського шпигуна.

Попередні фільми з кінофраншизи "Місія нездійсненна" вийшли на екран у 1996-му, 2000-му і 2006-му роках, їх зняли відповідно Брайан Де Пальма, Джон Ву і Дж. Дж. Абрамс.

Касові збори останнього фільму не дуже порадували продюсерів. Пішли розмови про те, що серіал або прикриють, або перезапустять з іншим актором в ролі Ітана Ханта (на роль пророкували Бреда Пітта).

Однак все ж у минулому році в Москві та Празі почалися зйомки "Місії-4". Режисером її став Бред Берд, раніше відомий тільки як аніматор (він зняв для студії Pixar фільми "Суперсімейка" і "Рататуй").

Зараз ви читаєте новину «В останній "Місії нездійсненній" терористи підривають Кремль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі