Ексклюзиви
понеділок, 30 травня 2011 16:11

Орландо Блум зніметься для Пітера Джексона в "Гоббіті"

Орландо Блум зніметься для Пітера Джексона в "Гоббіті"

Режисер Пітер Джексон офіційно підтвердив участь актора Орландо Блума у фільмі "Гоббіт". Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці Джексона на Facebook.

"Десять років тому Орландо чудово зіграв Леголаса. Тепер він знову повернеться в Середзем'я. Я дуже радий новій можливості попрацювати з ним. Забавно ось що: я за ці роки постарів, а Орландо - ні. Тому з нього вийде чудовий ельф", - написав Джексон.

Блум грав ельфа Леголаса в кожному з фільмів трилогії "Володар перснів".

При цьому в книзі Толкієна "Гоббіт", екранізацію якої знімає Джексон, Леголас не згадується. Також у літературному першоджерелі відсутні Галадріель і хобіт Фродо. Однак обидва ці персонажа з'являться у фільмі. Їх зіграють Кейт Бланшетт та Елайджа Вуд відповідно (ці актори виконували ті ж ролі у "Володарі перснів").

Енді Серкіс повернеться до ролі Горлума, а Іен Маккелен знову стане магом Гендальфом. Молодого Більбо Беггінса у фільмі Джексона зіграє Мартін Фріман. Стрічка "Гоббіт" буде розбита на дві частини. Перша з них повинна вийти в прокат в грудні 2012 року, друга - в 2013 році.

Зараз ви читаєте новину «Орландо Блум зніметься для Пітера Джексона в "Гоббіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі