середа, 02 березня 2011 12:00

Спецтема: Євробачення-2011

Конкурентки Мікі Ньютон в повторному відборі на Євробачення зійшли з дистанції

Конкурентки Мікі Ньютон в повторному  відборі на Євробачення зійшли з дистанції

Співачка Злата Огневич, котра зайняла друге місце за підсумками національного відбору учасника на Євробачення-2011, не зможе взяти участь у повторному конкурсі.

"У нас непередбачена ситуація! Вчора, 1 березня, пізно ввечері співачка Злата Огневич отримала сильну травму ноги", - йдеться в офіційному зверненні команди співачки.

У зв'язку з цим, йдеться у повідомленні, всі виступи до середини березня не можливі.

"Зрозуміло ми ніяк не можемо розглядати участь Злати у повторному відборі на Євробачення. Побажаємо їй якнайшвидшого одужання", - заявили представники Огневич.

У повідомленні також говориться, що Злата Огневич рада, що взяла участь у національному відборі на Євробачення-2011 і здобула високі оцінки журі та підтримку глядачів.

"Висловлюємо подяку НТКУ за можливість представити телеглядачеві пісню the Kukushka, за прозоре голосування телеглядачів і за те, що ви не шкодуючи сил і часу провели всі етапи відбіркових турів - гідно", - повідомили представники Злати.

Нагадаємо, що 27 лютого відбувся фінал відбору учасника від України на пісенний конкурс Євробачення. Переможця серед 19 учасників фіналу визначали шляхом sms-голосування (45% голосів), інтернет-голосування (10%) і голосами журі (45%). У підсумку найбільшу кількість балів отримала Міка Ньютон. На другому місці опинилася Злата Огневич, на третьому - Джамала.

У той же час незадоволені результатами національного відбору представника України на Євробачення розмістили в інтернеті петицію до Першого Національного. Після цього НТКУ вирішила провести переголосування за фіналістів відбору на Євробачення.

Вчора, 1 березня, повідомлялося, що Міка Ньютон і Злата Огневич погодилися брати участь у повторному національному відборі учасника на міжнародний конкурс Євробачення-2011. У той же час Джамала повідомила, що не буде брати участь у повторному відборі.

Зараз ви читаєте новину «Конкурентки Мікі Ньютон в повторному відборі на Євробачення зійшли з дистанції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі