Ексклюзиви
понеділок, 28 лютого 2011 20:55

Під Мікою Ньютон "горить підлога". Відбудеться переголосування

Під Мікою Ньютон "горить підлога". Відбудеться переголосування

Третього березня на Першому національному телеканалі відбудеться переголосування за фіналістів національного відбору "Євробачення-2011".

Про це повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України.

"Після проведення фіналу національного відбору громадськість неоднозначно сприйняла підсумкові результати. Надходить безліч звернень глядачів, в яких ставляться під сумнів результати фіналу національного відбору", - зазначили в НТКУ.

В прес-службі зазначають, що у національному відборі вже визначилися три явні лідери: Міка Ньютон, Злата Огнєвіч і Джамала.

Щоб зняти ажіотаж, Національна телекомпанія виступає з ініціативою до цих трьох учасників з пропозицією виступити у четвер в прямому ефірі.

"Під час проведення ефіру буде відкрита лінія для SMS-голосування. Причому, враховуватиметься лише один голос з одного телефонного номера. Номер телефону, на який прийматимуться SMS на підтримку виконавців, буде оприлюднений з моменту початку трансляції", - наголошується в повідомленні.

Як відомо, в понеділок заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман заявила, що ініціюватиме створення комісії для перевірки відбору кандидатури від України на "Євробачення".

Зараз ви читаєте новину «Під Мікою Ньютон "горить підлога". Відбудеться переголосування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі