Ексклюзиви
вівторок, 12 липня 2011 11:31

Нью-Йорк провів у останню путь "Гаррі Поттера"
12

Фото: Фото: Reuters

У Нью-Йорку тисячі фанатів зібралися привітати зірок фільму "Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2". У Великому яблуці відбулася прем'єра картини.

На Східне узбережжя США з Великої Британії прилетіли не всі ключові актори, а лише Деніел Редкліфф, Емма Вотсон, Руперт Грінт, Том Фелтон, Алан Рікман та Метт Льюіс, а також режисер Девід Йетс. А приєдналися до них на килимовій доріжці зіркові шанувальники франшизи - сімейство Сари Джесіки Паркер і молодята Америка Феррера та Райан Пірс Вільямс.

Сама прем'єра була обставлена, звісно, значно скромніше, ніж лондонська, але голлівудський розмах був присутній - чого варта шикарна килимова доріжка з величезним стилізованим написом Harry Potter.

Про другу частину "Дарів смерті", між тим, вже чимало написано і сказано. Більшість перших глядачів у повному захваті і сипле епітетами "блискуче", "приголомшливо", "чарівно", а критики, в порушення звичайної практики, з ними практично згодні.

Нагадаємо, минулого тижня світова прем'єра фільму відбулася у Лондоні. Виступаючи перед 10 тисячами шанувальників на Трафальгарській площі, англійська письменниця Джоан Роулінг заявила, що хоча зараз у неї немає в планах продовжувати серію книг про Гаррі Поттера, краще "ніколи не казати ніколи".

І під радісні вигуки натовпу вона додала: "Це моє дітище, і якщо я раптом захочу знову ввести його в гру, я це зроблю".

Зараз ви читаєте новину «Нью-Йорк провів у останню путь "Гаррі Поттера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі