понеділок, 19 вересня 2011 19:10

"Джаз Коктебель" закривали без трусів
23

Фото: Фото: Тетяна Іваночко

Вчора, 18 вересня, у Коктебелі закінчився щорічний музичний фестиваль „Джаз Коктебель". Цього року його проводили вдев?яте. На ньому працювали три сцени – велика „Ну Джаз", маленька „Волошинська" та відкрита, на яку без квитків міг потрапити кожен бажаючий.

„Три роки тому, коли відкрили Волошинську сцену, думав після концерту: ну нічого собі, здорово вийшло. Наступного року думав: ні, перший раз блідувато було, а зараз круто. Цього року думаю: минулого року було непогано. От цього разу — дійсно добре. Тепер найбільший головняк організаторів — зробити наступний фестиваль ще кращим", - зазначив музичний критик, куратор Волошинської сцени Олексій Коган.

На Волошинській сцені співали молоді гурти. На "Нью джаз" виступили "Акваріум", „Bill?ys вand", Аліна Орлова, Олег Скрипка, Red Snapper, Карл Фріерсон та інші. Останній виступає на фестивалі вшосте.

"Дуже люблю Коктебель, але через те, що я тут виступаю, дуже мало вдалось подивитися. Наступного року планую в цей час взяти відпустку й приїхати на фестиваль як гість. Також дуже люблю коньяк "Коктебель". Коли приїжджаю у Москву, прошу, щоб подавали такий. Але, на жаль, там його немає. Дуже люблю місцеву кухню. Вдома завжди сам готую борщ", - зазначив Фріерсон.

Він незмінно обідав у ресторані "Крим". Пив коньяк та пиво. Власник закладу пригощав його фірмовою бараниною. Він спокійно гуляв набережною, купував сувеніри. А от, коли Борис Гребенщиков вирішив пройтися, його одразу оточив натовп бажаючих сфотографуватися. Безперешкодно Коктебелем гуляла також латвійська співачка Аліна Орлова.

"Мене взагалі не впізнають на вулиці. Зовнішність така. Колись у Вільнюсі прийшла у кафе, де раніше працювала й всіх знаю. Стоїмо з подругою, а поруч сидить наша знайома й каже: "Терпіти не можу Орлову, вона так пищить". Коли погано кажуть про мене, не реагую. Вже все погане, що можна було сказати, сказали", - зазначила співачка.

За 4 дні фестивалю його відвідали близько 20 тис. людей. Найбільше слухачів приїхало з Києва, були також з Білорусі, Росії та Молдови. Молода дівчина добралась на фестиваль автостопом аж із Сахаліну.

Зараз ви читаєте новину «"Джаз Коктебель" закривали без трусів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі