Ексклюзиви
вівторок, 16 квітня 2013 06:30

"Замість слів інколи достатньо пісні Земфіри"

"Замість слів інколи достатньо пісні Земфіри"
Фото: slovovolyni.com

За два місяці до концерту розкупили квитки на київський виступ російської співачки 36-річної Земфіри. На підтримку нового альбому "Жити в твоїй голові" вона виконала 28 пісень у Палаці спорту 11 квітня.

— Земфіра — це і попса, і не попса одночасно. Ми з хлопцем часто прокидаємося під пісні з нового альбому, — каже студентка 18-річна Ірина Білокінь.

Перед концертом пара бере квитки у фан-зону за 700 грн у перекупника. Коштували 250 грн. Найдорожчі за 1200 грн продають за 3 тис.

— Проґавили, то мусимо переплачувати. Не могли не піти. Вона дуже вплинула на наше життя. Познайомилися з Сашком в інтернеті. Надіслав мені на стіну "ВКонтакте" її "Ромашки". Тепер замість слів інколи достатньо пісні Земфіри і все стає зрозумілим. Ну, може, хоч за 600 віддасте, — торгується Ірина.

— Нє, простите. История, конечно, красивая, но это мой хлеб, — говорить перекупник у кепці років 19. Він бере гроші й прямує у бік метро.

О 19.00, коли мав початися концерт, на вході товпляться зо 200 людей. Пускають дуже повільно. Співачка була в Одесі, відвідає також Харків, Дніпропетровськ і Донецьк.

— У вас Одесса как наш Питер — все сами организовывают, а Киев — как Москва: нужно самим работать. Что же, мы не против, — каже Земфіра на сцені. Вона у темній спідниці й чорній кофтині.

— Навіть у її сумних піснях відчувається радість. Вперше на її концерті, — розповідає киянка 28-річна Ганна Третяк. — Завжди думала, що вона така меланхолійна, тендітна, а виявилося — справжній енерджайзер. Фанатію від неї років 10. Дуже давно один залицяльник подарував мені букет, який йому Земфіра подарувала. Років п'ять стояв у кімнаті. Тоді мама не витримала і викинула його, доки мене не було. Тиждень з нею не розмовляла.

— Лет іт бі, лет іт бі, — на третьому виході "на біс" — Земфіра завжди виходить тричі — на сцені з'являється також лідер гурту "Океан Ельзи" 37-річний Святослав Вакарчук. Пісню "Бітлз" співає весь зал.

— Слава, я тебя люблю, — говорить Вакарчуку артистка. — Какой же ты голосистый, у меня все музыканты оглохли от твоего уровня вокала. Надо же, какой горластый, Господи прости!

6 мільйонів разів прослухали в інтернеті нову платівку Земфіри "Жити в твоїй голові" за перші 10 днів. Альбом там з'явився в лютому. За місяць доходи від його продажів перевищили $65 тис. Ця цифра є рекордною для російських виконавців.

Зараз ви читаєте новину «"Замість слів інколи достатньо пісні Земфіри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути