середа, 11 січня 2012 07:30

Віктор Павлік співає "Шикидим" 15 років щодня

Автор: фото З САЙТА WWW.forum.snaketop.net
  Жаба з кліпу ”Крейзі фроґ” з’явилася на екранах 2005-го. Невдовзі почали продавати подібні до неї дитячі іграшки
Жаба з кліпу ”Крейзі фроґ” з’явилася на екранах 2005-го. Невдовзі почали продавати подібні до неї дитячі іграшки

Найдокучливішою піснею усіх часів британський рейтинг "Toп-10" назвав композицію "Крейзі фроґ" ("Шалена жаба". — "ГПУ") німецьких музикантів "Аксель Ф". Композиція з'явилася 2005-го. У першій десятці також опинилися саундтреки з телесеріалу "Телепузики" та фільму "Титанік". Ми запитали, яка пісня найбільше дратує знаних українців.

Віктор Павлік, 46 років, співак:

— "Шикидим" співаю 15 років. Роблю це майже щодня. Мала б осточортіти, але цього не сталося. Хороша пісня ніколи не набридне. Проте її може зруйнувати неякісна фонограма. Десятиліттями люди із задоволенням слухають хіти гуртів "АББА" чи "Боні Ем". Швидка пісня має тривати 3 хвилини 40 секунд, мєдляк — 4 хвилини і 10 секунд. Тоді її не набридне слухати.

Сергій Проскурня, 54 роки, режисер:

— Дістав "Владимирский централ". Тепер його треба співати "Качановский централ". Багато подорожую і здивований, що 90 відсотків музики у наших поїздах — російський шансон. Коли заходжу до купе або йду коридором, вимикаю всі динаміки. Потім маю проблеми, бо  попутникам така музика подобається. Народ звикає до того, що йому нав'язують.

Андрій Любка, 24 роки, поет:

— Подобається новий альбом Святослава Вакарчука "Брюссель". Там є пісня "Адреналін" зі словами "Адреналін встане з колін". Музика гарна, але слухати її не можу — дратують слова. Ще мене дістала народна пісня "Чом ти не прийшов", яку виконують на застіллях. Там є текст головного героя: "Найменша сестра, бодай не зросла, сідельце сховала". Так йому хочеться сексу, а сестра заважає поїхати до коханої. Музика хороша. Особливо, коли п'яний, можна сумно затягнути "Я ж тебе чека-а-ла".

Росава, 33 роки, співачка:

— Не знаю, що у нас відбувається на радіостанціях та музичних каналах. Нещодавно мама ввімкнула телевізор. Мені здалося, що наша музика і смаки залишилися на рівні початку 1990-х. Зараз не можу чути пісню британця Пітера Ґебріела "Май боді із о'кей" ("З моїм тілом усе гаразд". — "ГПУ"). Бо мої знайомі її часто слухають. Вона сумна — про те, що тіло є кліткою. З народних приїлася "Горіла сосна, палала". Її найчастіше співають під час застіль.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Павлік співає "Шикидим" 15 років щодня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути