вівторок, 02 жовтня 2018 07:05

Українка летіла до Таїланду рятувати сина

Українка летіла до Таїланду рятувати сина
Фото: Instagram/knigarnia_ye_khmelnitsky

— У пакистанському гірському масиві Гашербрум розбився пасажирський літак. Вижили шестеро, — розповідає письменник 34-річний Максим Кідрук сюжет роману "Де немає Бога". Книжка вийшла в харківському видавництві "Клуб сімейного дозвілля".

— Це навіть більш неприступне місце, ніж Антарктида. На висоту 6 тисяч метрів вертольоти не піднімаються. Це робить порятунок майже неможливим. Уцілілі мають непрості історії, характери. Мусять уживатися між собою. Українка Анна Янголь летіла до Таїланду рятувати сина із в'язниці. Росіянин Єгор Парамонов боявся літаків після загибелі коханки. Вона була на борту малазійського боїнга, який росіяни збили над Донбасом 2014-го. Крім них — німецький політик, папський кардинал, американський футболіст, лікарка з Ізраїлю.

Ця історія — не про катастрофу чи виживання. Хотів показати, що навіть на межі життя й смерті всередині маємо щось таке, що втримує нас від перетворення на звірів. Є думка, що природа — це лише зуби, кігті й м'язи. Але для деяких видів еволюційною перевагою стали співчуття та співпраця. Йдеться про приматів, окремі види риб, гризунів. За природою люди не є злими. Ми не потребуємо підпірок із соціальних норм, релігійних догм.

У книгарнях роман "Де немає Бога" коштує 110 грн.

Зараз ви читаєте новину «Українка летіла до Таїланду рятувати сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути