Ексклюзиви
вівторок, 20 грудня 2011 06:30

Українці танцювали за звання чемпіонів

Автор: фото: Віталій Трофіменко
  Українські танцюристи вибороли багато призових місць на Чемпіонаті світу зі спортивних танців
Українські танцюристи вибороли багато призових місць на Чемпіонаті світу зі спортивних танців

Насолодитися яскравим світом запальної самби та романтичного вальсу можна було 10-11 грудня у столичному Палаці спорту, де Україна приймала Чемпіонат світу зі спортивних танців. Ексклюзивним партнером колоритного міжнародного проекту виступила торгова марка "Маренго".

Позмагатися за титул найкращих танцівників планети зібралися понад 1,5 тис. учасників з усього світу. Протягом двох днів вони демонстрували свою майстерність у кількох програмах — європейській, латиноамериканській, так званих 10 танцях, а також різних кваліфікаційних змаганнях. Виступали як малі танцюристи-початківці, так і дорослі досвідчені учасники. Усього в кожній програмі розіграли по вісім комплектів нагород, загальний же призовий фонд склав рекордну суму — 43 тис. євро.

Приємно, що всі українські танцюристи показали себе на висоті та за підсумками змагань вибороли багато призових місць. До речі, до складу суддівської комісії увійшли 39 арбітрів із 14 країн світу — в основному це імениті чемпіони минулих років. Серед них — найтитулованіший танцівник в історії спортивних танців Донні Бернс. Він був чемпіоном протягом 20 років, його ім'я занесли до Книги рекордів Гіннеса. Танцівник сказав, що він вражений високим рівнем підготовки наших пар. Тож, на його думку, скоро Україна увійде до рядів світових лідерів у спортивних танцях.

Окрім конкурсної програми, глядачі мали змогу побачити яскраве шоу від дворазових чемпіонів світу Юлії Загоруйченко та Рікардо Коккі (США). Представлені ними самба, ча-ча-ча, румба, пасадобль і джайв виявилися справжнім зразком танцювального мистецтва.

— Підтримуючи настільки значний проект, ми робимо вагомий внесок у розвиток спорту, — говорить Дмитро Самсоненко, представник ексклюзивного партнера чемпіонату "Маренго". — Це відповідальна та почесна місія. Я пишаюся тим, що наші спортсмени завоювали так багато призових місць і дали можливість глядачам насолодитися яскравим світом танців.

Зараз ви читаєте новину «Українці танцювали за звання чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути