неділя, 28 січня 2007 16:25

Тіну Кароль покинув продюсер

Від 22-річної співачки Тіни Кароль пішов продюсер Олег Чорний. Артистка про це дізналася зранку 24 січня — на свій день народження.

Коментувати розрив співачка відмовляється. Зауважує, що Олег завжди приділяв їй мало уваги. А всі гроші вкладав у  нові проекти. Тіна Кароль змінила номер мобільного. На інтернет-сайт співачки зайти не можна. Він начебто в розробці.

Тіна змінила номер мобільного

Раніше Олег Чорний працював на кафедрі сучасної хореографії столичного Університету культури і мистецтв. Був хореографом телепроекту "Шанс" на каналі "Інтер". Якось Таня Ліберман (справжнє ім"я Тіни Кароль. — "ГПУ") передала Олегові через знайомих диск зі своїми піснями.

— Я маю багато знайомих у шоу-бізнесі, — розповідає Чорний. — Таня сподівалася, може, хтось і зацікавиться. Але такий проект нікому не був потрібен. Російські та українські продюсери казали: "Девочка талантливая, но в нее придется вложить огромную сумму". Про мільйон, звісно, не йшлося. Але за такі гроші можна було б відкрити ресторан у Києві.

За рік Тіна Кароль стала відомою. Олег запропонував поїхати співачці на "Євробачення — 2006", де вона посіла сьоме місце. Минулого тижня Олег заявив, що у Тіни почалася зоряна хвороба, і він не бачить сенсу працювати зі співачкою далі.

— Я не укладав із нею жорстких контрактів, — каже Чорний. — Не прописував, що їй треба їсти, як одягатися, коли лягати спати, а коли прокидатися. Але Тіна абсолютно все робила по-своєму. Я був проти, щоб вона вела шоу "Танці з зірками" на телеканалі "1+1". Але вона сказала: "Я так вирішила". У результаті її висміяли в програмі "95 квартал". Я був проти, щоб у кліпі "Ноченька" Тіна знімалася голою. Проте вона так вирішила. Тепер цей кліп через обнажонку не хочуть показувати українські телеканали. А фото зі зйомок цього відео з голою Тіною Кароль гуляє Інтернетом. Тіна дуже переживала, але вона сама винна.

Зараз Чорний розкручує дівочий гурт "Дербі" та співачку Пенелопу.

Зараз ви читаєте новину «Тіну Кароль покинув продюсер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути