понеділок, 24 вересня 2007 17:43

Співачки посварилися через дитяче "Євробачення"

  Ілона Галицька з Миколаєва представить Україну на дитячому ”Євробаченні-2007” у Нідерландах
Ілона Галицька з Миколаєва представить Україну на дитячому ”Євробаченні-2007” у Нідерландах

Минулої суботи в Криму, в Міжнародному дитячому центрі "Артек", відбирали співака, який поїде на конкурс дитячої пісні "Євробачення-2007". Конкурс відбувався в прямому ефірі Першого національного телеканала. Найбільше дзвінків та есемесок — 8454 — глядачі віддали за Ілону Галицьку, 11 років, із Миколаєва. Юна співачка виконала пісню "Урок гламуру". Дівчинка почала виступати в костюмі вчительки, а потім зняла його й лишилася в короткій сукні.

Не згодна з результатами голосування мати співачки Аліни Гросу.

— За Аліну проголосувало всього три тисячі людей, — обурюється Анна Гросу. — Але такого бути не може. Алінин диск "Хочу шалить" цього року продали накладом сто тисяч примірників. Коли діти в "Артеку" дізналися, що  моя дочка програла, за лаштунками їй цілували руки, заспокоювали. Я цього так не залишу. Розумію, що судитися з Першим національним важко. Але все одно це зроблю. Щоб вони знали: не можна чинити з талановитою дитиною так некрасиво й підло.

Дитяче "Євробачення-2007" відбудеться на початку грудня у місті Роттердам у Нідерландах. Торік цей конкурс проходив у столиці Румунії Бухаресті. Учасник від України Назар Слюсарчук посів на ньому восьме місце.

Зараз ви читаєте новину «Співачки посварилися через дитяче "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути