вівторок, 13 лютого 2018 00:05

Найманий убивця врятував життя доньці своєї жертви

Найманий убивця врятував життя доньці своєї жертви
Жан Рено зіграє найманця у французько-українському фільмі "Останній крок". Фото - Федеральное агентство новостей

На озері Синевир у Міжгірському районі Закарпатської області зніматимуть українсько-французький трилер "Останній крок". У ньому зіграє французький актор 69-річний Жан Рено. Він заявив, що це може бути його остання роль у кар'єрі.

Генрі — самотній чоловік середнього віку, який живе на березі озера в Канаді. Неподалік свого будинку знаходить поранену жінку. Генрі забирає її до себе й лікує. Жінка стає першою людиною, з якою він спілкується за два роки, за сюжетом.

Протягом фільму стає зрозуміло, що Генрі — найманий убивця в розшуку. Останньою його жертвою був батько пораненої жінки. В канадську глушину вона дісталася для помсти. Спеціально влаштувала аварію на мотосанях біля дому Генрі. Жінка не знає, що вбивці замовили її життя також.

Одного з полісменів, які розшукують Генрі, зіграє керівник київського мистецького центру "Брама" Ігор Цишкевич. Актор народився в Бельгії, тому добре знає французьку. Навчався в театральному інституті в Лондоні, працював у США, Великій Британії, Польщі. З 1994-го живе в Україні. Також на роль другого плану затвердили українку 29-річну Маргариту Бурковську.

Режисером українсько-французького трилера "Останній крок" буде Фредерік Петіжан. Крім Закарпаття, стрічку зніматимуть у Києві, Нью-Йорку, США та Канаді.

Бюджет фільму — 73,9 млн грн. Вихід у прокат запланований на 2019 рік.

Зараз ви читаєте новину «Найманий убивця врятував життя доньці своєї жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути