Ексклюзиви
четвер, 04 січня 2018 00:40

На концерт Наталії Могилевської не пустили учасників АТО

На концерт Наталії Могилевської не пустили учасників АТО
На концерт Наталії Могилевської не пустили учасників АТО Фото: YouTube

29 грудня у Чернігівському драматичному театрі відбувся концерт співачки Наталії Могилевської.

— До громадської організації "Об'єднання Добровольців" звернувся Альберт Черешко з Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО. Запросив на концерт Наталії Могилевської, — розповідає громадська активістка Світлана Горюнова-Зубашевська, 38 років.

— Адміністратор співачки просила повідомити кількість бажаючих. Запрошували з родинами. Просили прийти на півгодини раніше. Ліміту не назвали. Перед концертом попросили почекати, доки зайдуть люди з квитками. До приміщення театру не пустили майже 60 осіб. Декого із військових, які все ж таки потрапили на концерт, попросили вийти, коли приходили відвідувачі з квитками. Після виступу я пройшла за сцену, щоб отримати пояснення від співачки. Могилевську вивели через інший хід. Люди залишилися незадоволені. Ходили на концерти Олександра Пономарьова, Тіни Кароль, "Брутто". Жодного разу такого ставлення не було.

— У залі забракло місця, — каже 38-річна Анна Вєтрова, концертний директор Наталії Могилевської.

— Вийшла накладка. Запрошували 200, а прийшли на 60 чоловік більше. А зал так облаштований, що ніде було розмістити їх навіть стоячи. Стільці впираються в стіну, не можна поставити додаткові. Заводили запрошених до зали, показували. Більшість прийняли наші вибачення й покинули приміщення. Залишилися кілька активістів, які висловили своє незадоволення. Наталія Могилевська часто запрошує учасників АТО і дітей-сиріт на концерти. Майже в кожному місті ми виділяємо додаткові місця для таких цілей.

Директор чернігівського драмтеатру Сергій Мойсієнко вибачився за інцидент в ефірі місцевого телеканалу. Офіційних заяв від Наталії Могилевської не було.

Зараз ви читаєте новину «На концерт Наталії Могилевської не пустили учасників АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути