Ексклюзиви
пʼятниця, 24 листопада 2017 05:50

Ми серед кращих закладів вищої освіти України

Ми серед кращих закладів вищої  освіти України
Ми серед кращих закладів освіти. Фото - ideazhunter.ru

Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського увійшов до групи 201-250 світового рейтингу університетів QS EECA University Rankings 2018.

Список QS вважають одним із найвпливовіших світових рейтингів вищих навчальних закладів. Його упорядником є агентство Quacquarelli Symonds. Це британська компанія, що спеціалізується на консалтингових послугах у сфері міжнародної освіти. QS – один із найбільших міжнародних провайдерів інформації для студентів і молодих професіоналів, які вибирають програми для подальшого навчання на рівні бакалаврату, магістратури, аспірантури та бізнес-школи.

Цьогоріч кращі університети в рейтингу QS відбирали за вісьмома індикаторами: академічна репутація (30%), репутація серед роботодавців (20%), частка професорсько-викладацького складу до загальної кількості студентів (15%), кількість опублікованих статей, що припадають на одного викладача (10%), цитованість статей у наукометричній базі даних (SCOPUS) (5%), ступінь присутності в інтернеті (10%), частка академічних працівників, які мають кваліфікацію на рівні PhD (5%), частка іноземних викладачів (2,5%) і студентів (2,5%).

На базі аналітичних досліджень, проведених фахівцями міжнародного агентства Quacquarelli Symonds, до рейтингу увійшли лише 16 вітчизняних закладів вищої освіти. Кременчуцький національний університет ім. Михайла Остроградського уже третій рік поспіль відзначають на одному рівні з провідними закладами вищої освіти України Київським національним університетом ім. Тараса Шевченка, Національним технічним університетом України "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського", Національним університетом "Львівська політехніка", Сумським державним університетом.

Зараз ви читаєте новину «Ми серед кращих закладів вищої освіти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути