середа, 06 червня 2012 00:45

Мадонна вимагає білі троянди всюди

Мадонна вимагає білі троянди всюди
Фото: shiksvadba.ru

Про найцікавіших гастролерів літа розповідає вокаліст гурту ТНМК 38-річний Олег Михайлюта.

7 червня в київському палаці "Україна" виступить французька співачка 32-річна Ізабель Жефруа, відома під псевдонімом Заз. Виконує шансон. Іще п'ять років тому вона співала на вулицях Парижа. Задля цього покинула роботу шансоньє у престижному кабаре.

— Підкупає її чесність і дуже подобається тембр голосу. На жаль, у нас у країні ніколи не зміниться ставлення до слова "шансон". Хіба що коли повмирають усі, хто співає кабацьку музику. На Заз прийдуть лише кількасот людей, які розуміють, що таке справжній французький шансон. Решта думатимуть, що це пісні Шуфутинського і Віллі Токарева.

12 червня в столичному клубі "Крістал холл" виступить американський репер Еверласт.

— ТНМК буде на розігріві. Всі мислячі українські музиканти зараз думають, як Еверласт. Його пісня "Камінь у моїй руці" може стати девізом кожного українця, розумної людини, не раба.

27 липня у спортивному комплексі "Олімпійський" зіграє американський рок-гурт "Ред Хот Чілі Пепперс".

— Це не ностальгійні рокери "Діп Перпл", а справжні монстри. Не знаю, чому "Перці" раніше не приїжджали. Може, не було промоутерів, які хотіли б ризикнути грошима в Україні. Або музиканти не хотіли їхати, бо боялися нашої влади.

Подією №1 називають приїзд Мадонни. 4 серпня американська поп-зірка виступатиме в "Олімпійському". Із собою привезе 77 фур техніки. Сцену на стадіоні монтуватимуть п'ять днів. Мадонну оточуватимуть 30 охоронців. Вона забронювала президентські апартаменти в трьох київських готелях. Досі не відомо, в яких поселиться. У всіх номерах і гримерних Мадонни мають стояти білі або ніжно-рожеві троянди.

— Ця артистка передбачувана. Вона привезе купу провокацій — від релігійних до інших. Красиво плідно відпрацює, бо роботяга. Але зараз із музичної точки зору нічого цікавого не робить.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна вимагає білі троянди всюди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути