Ексклюзиви
неділя, 04 лютого 2007 16:56

Катя Чілі малює слово "любов"

Київські художники Сергій Кузнецов, 26 років, і 27-річна Саша Макарська записали на диктофон слово "любов". Пропустили цей запис через комп"ютерну програму. А звукову доріжку, що з"явилася на екрані, малюють олійними фарбами на полотні розміром у людський зріст. Роблять це у столичній галереї "ЦЕХ".

Картина називається "Стихія любові". Звукова доріжка розфарбована всіма кольорами веселки. Посередині  має яскраво-червоне забарвлення.

— Тиждень тому я по телефону запросив Катю Чілі, — розказує Кузнецов. — Вона відповіла: "Отлично! Работаем!".

Тепер 28-річна Катя Чілі щодня приходить до галереї. Розмішує фарби, щось підмальовує на полотні. На підлозі, на чорному пакеті для сміття розкладені тюбики. Катя занурює пензлик у капронову кришку з жовтогарячою фарбою.

— Я бачу звуки у вигляді веселки, — пояснює. — А в центрі картини я зобразила білу сферу, яку уявила на сеансі медитації.

Вхід до галереї вільний. Будь-хто може подивитися, як працюють художники й співачка.

— Це дивно, — каже Чілі. — Я нікому не дозволяю спостерігати за записом пісень. Усіх виганяю зі студії, — усміхається. — Мені сподобалося малювати. Навіть хочу записатися на курси живопису.

Картина "Стихія любові" увійде до "сексуальної" серії робіт Сергія Кузнецова. Він уже написав одне полотно з дівчиною в самих трусиках. А ще створив із предметів жіночої білизни скульптуру чоловіка.

— Катя теж принесла свої бежеві трусики із чебурашкою, — пригадує автор. — Але найбільше мені подобається картина з роздягнутою дівчиною, в якої неголені пахви. Хотів її Жені Рибчинському подарувати, — каже про сина поета-пісняра Юрія Рибчинського. — Але не закінчив до його дня народження. Тому дописую полотно зараз.

Зараз ви читаєте новину «Катя Чілі малює слово "любов"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути