Ексклюзиви
пʼятниця, 01 лютого 2008 18:11

Для нового кліпу Ані Лорак привезли три тонни води

Співачка Ані Лорак, 29 років, зняла кліп на пісню "Я стану морем" зі свого нового альбому "15". Це єдина україномовна композиція на диску, який виконавиця видала на честь 15-річчя сольної кар"єри. Пісню для кліпу обирали шанувальники шляхом голосування на сайті Лорак.

Режисером відеоролика стала Катя Царик, 25 років. Вона знімала кліпи для Гайтани, гуртів "Скай", "Гуд:мов", "Грін Грей". Із Лорак співпрацює вперше.

За сюжетом, Ані сидить у кімнаті та згадує колишнього коханого. Поступово приміщення заповнюється водою. Співачка опиняється в морі й стає його королевою.

— Я хотіла показати Ані у двох образах, — розповідає Катя Царик. — Спочатку це ніжна й тендітна дівчинка, яка прощається з колишнім коханням. Вона хоче почати новий етап в житті. Потім героїня перетворюється на сильну, сміливу морську королеву.

Зйомки розпочалися вранці 27 січня, а закінчилися о 7.00  наступного дня. Поруч із Ані постійно був її хлопець, 29-річний турок Мурат Налкакіоглу. Вони познайомилися кілька років тому в турецькому готелі, де співачка відпочивала зі своїм продюсером Юрієм Фальосою. Мурат працював там менеджером. Після знайомства вони рік не бачилися, спілкувалися лише по телефону. Потім хлопець вирішив переїхати до Києва.

— Через підготовку до "Євробачення" наше з Муратом весілля відкладеться, — ділиться співачка. — Але це не страшно. Коханий хоче, щоб я виступила на цьому конкурсі.

У павільйоні Київнаукпопфільму, де проходили зйомки, спорудили дві декорації. Перша — кімната в італійсько-французькому стилі: зі світлими меблями, старовинним кріслом-качалкою, статуеткою Діви Марії. Друга — басейн, де знімали "морські сцени". Спочатку його заповнювали водою з-під крану. Але вона виявилася іржавою, й Ані Лорак відмовилася там зніматися. Тому привезли три тонни очищеної води. Щоб співачка не застудилася, басейн підігрівали.

— Через те, що Ані під час зйомок постійно обливали водою, нам довелося десять разів перероблювати їй макіяж та зачіску, — каже стиліст Марина Борщевська.

Костюми для відеоролика створила дизайнерка Анжела Лисиця. На початку кліпу співачка одягнена в сукню кремового кольору і блакитну кофтинку, потім вона переодягається в морську царицю. Для цього костюму використали дорогу тканину, вишиту вручну. Її оздобили кристалами Сваровські. Коштують вони від 28 до 158 євро за 1440 камінців. Костюм доповнювала перука з волоссям до підлоги. Для її виготовлення витратили 7 кг волосся.

На телеканалах кліп з"явиться на початку лютого.

Зараз ви читаєте новину «Для нового кліпу Ані Лорак привезли три тонни води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути