Ексклюзиви
пʼятниця, 02 вересня 2011 00:15

Брітні Спірс прибуде до Києва власним літаком

Автор: фото: REUTERS/Stephen Lam
  Брітні Спірс у новій концертній програмі ”Фатальна жінка” виступатиме у короткому трико та білизні
Брітні Спірс у новій концертній програмі ”Фатальна жінка” виступатиме у короткому трико та білизні

27 вересня у київському Палаці спорту в рамках світового турне "Фатальна жінка" виступить американська поп-співачка Брітні Спірс, 29 років. Під час виступу їздитиме мотоциклом, гойдатиметься на гойдалках і вистрибне з великого ящика. Вийде до публіки у кімоно, шортах із шипами, сукні у стилі Мерилін Монро і в білизні.

— Сцену монтуватимуть 184 робітники впродовж 36 годин. Це буде наймасштабніше шоу за всю історію України, — каже організатор концерту Павло Облучков, 33 роки. — Брітні везе із собою 22 машини з декораціями, костюмами, інструментами, світлом. Стільки ще ні в кого не було.  "Раммштайн" максимум вісім мав. До Києва Брітні прилетить власним літаком. Везе свого кухаря та продукти. Тому годувати її борщем і варениками не будемо. Переночує в Києві та вирушить до Будапешта, де має концерт 30 вересня. Просить, щоб уся обслуга в готелі та під час концерту була в білому вбранні.

Квитки на виступ коштують від 390 до 9990 грн.

— Якщо будуть гроші, обов'язково піду. За 500 гривень можна собі дозволити, — говорить співачка 30-річна Антоніна Матвієнко. — Дуже захоплювалась нею у 16 років. Погано знаю англійську, то підспівувати не могла. Але перед телевізором танцювала.

Два роки тому на московському концерті Спірс був київський співак Віталій Козловський, 26 років.

— Мої московські друзі купили недешеві квитки. Ми сиділи близько до сцени. Концерт був спланований як суперове телешоу. Вся робота була спрямована на камери. Дуже багато декорацій, руху. Брітні стоїть в одній частині сцени, раптом зникає. За 2 хвилини з'являється в іншій, уже переодягнена. Там її підіймають, тут опускають. Але живої віддачі з її боку не було. І москвичі приймали її не дуже добре. Піду на її концерт іще раз. Найбільше люблю її старий хіт "Народилася, щоб зробити тебе щасливим" — згадую шкільні роки. Ця пісня тоді день і ніч лунала з усіх приймачів.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс прибуде до Києва власним літаком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути