пʼятниця, 01 грудня 2017 05:45

"Брати Гадюкіни" написали пісню про депутатів-злодіїв

"Брати Гадюкіни" написали пісню про депутатів-злодіїв
"Брати Гадюкіни" написали пісню про депутатів-злодіїв. Фото: caribbean.com.ua

— Дивлюся новини й почуваюся ображеним. Чиновників ловлять на крадіжці мільйонів, показують по телевізору — і відпускають. А якісь пацани телефон поцупили — на п'ять років за ґрати, — каже вокаліст гурту "Брати Гадюкіни" 52-річний Ігор Мельничук.

Музиканти презентували дві нові пісні. Одна називається "Крав". У ній співають від імені нечистого на руку депутата. У приспіві він заявляє: "Крав, краду і буду красти".

— В українців коротка пам'ять. Після чергового затримання посадовця-злодюги всі про це говорять. А через два тижні забувають, проблема сама собою зникає. Може, після наших пісень щось зміниться, — додає клавішник гурту 52-річний Павло Крахмальов.

Пісня "Б'ють дурного" — жартівлива історія про те, як чоловік шукає справжнє кохання, але щоразу наступає на одні й ті ж граблі.

Нові композиції "Братів Гадюкіних" увійдуть до шостого студійного альбому "Сміх і гріх". Платівку планують видати навесні наступного року. Запишуть 15 пісень.

— Не можна постійно кричати, що все пропало. Зараз, як увімкнеш телевізор, то хочеться викинути його у вікно. У нас частина пісень на соціальну тематику, решта — про любов. Стараємося дивитися на все з позитивом. Записали пісню "Ми — чемпіони". Якщо не можемо досягнути вершини п'єдесталу, то будемо на перших місцях ззаду. Все залежить, з якого боку дивитися. Є у нас пісня "Йде нині война", але до альбому її вирішили не включати. Війна — це не сміх, а визвольна війна — не гріх. Можливо, випустимо композицію в окремому міні-альбомі, — продовжує Павло Крахмальов.

Гурт "Брати Гадюкіни" створили 1988‑го у Львові. 2018-го святкуватиме 30-річчя. Планують ювілейний концерт у Львівському оперному театрі й всеукраїнське турне.

Зараз ви читаєте новину «"Брати Гадюкіни" написали пісню про депутатів-злодіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути