Ексклюзиви
пʼятниця, 28 березня 2008 17:25

Ансамбль "Конкорд" виконав на біс негритянську музику

У Фонді сприяння і розвитку мистецтв на вул. Фролівській, 26 березня виступив вокальний ансамбль "Конкорд". Це — шестеро чоловіків, які співають без музичного супроводу, як "Піккардійська терція".

Усі шестеро — Олександр Лось, Вілен Кільченко, Денис Крутько, Лев Ременєв, Антон Шпак та Іван Бєлорусов познайомилися в столичному Свято-Троїцькому Іонинському монастирі, де співають у хорі. Ансамбль вирішили створити 2006-го. Першим їхнім проектом було виконання старовинної музики з реконструйованих музичних рукописів ХVІІ-ХVІІІ ст.

У складі колективу є рідкісний чоловічий голос — контратенор, що належить Олександрові Лосю. Він може заспівати "ангельські" й, де треба, жіночі партії.

Зал маленький. Людей прийшло більше, ніж він може вмістити. Багато хто слухає стоячи. "Конкорд" починає концерт зі стриманої духовної музики. Та після "Ой, там, на горі" й веселенької "Hello, my Beby" Ховарда так розпалили публіку, що за фінальним спірічуелсом "Ride the Chariot" слухачка із зали вигукнула: "А тепер — танці!". На біс виконали негритянську музику.

Зараз ви читаєте новину «Ансамбль "Конкорд" виконав на біс негритянську музику ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути